top of page

PP-UL KT88 ULTRALINIAR

In cele din urma aproape am ajuns la finalul realizarii acestui amplificator PP-ul Ultraliniar atat functional cat si estetic. A durat mai mult de 1 an, multe ore de munca, de bani numai vorbim, dar sunt mandru ca l-am finalizat. Bineinteles am fost foarte ajutat legandu-se multe prietenii cu ocazia asta si le multumesc tuturor. Facandu-l pentru mine am tinut foarte mult la estetica, bineinteles si la funtionare (chiar este ultraliniar). Am sa postez cam tot ce am acumulat, scheme, cablaje, cine vrea sa-l faca "citez" va merge la cheie. Suna exceptional.

Amplificatorul clasa AB constructie dual mono cu finale KT88 Genalex, driver EF86, defazor E80CC SQ, anodica simpla la 460V, stabilizare doar 6.3v la primele 2 lampi si mai cuprinde:

- preu Phono EAR834 cu ECC83 (pornire separata), soft start, volum pasiv pe relee, 4 intrari pe relee, telecomanda, afisor 2 digiti, vumetru ace pe intrare, DC Trap, bias adjustabil cu afisaj-voltmetru digital, CCS, line out pe releu, 3 transformatoare, 5 inductoare, trafuri de iesire Hammond 1650R.

O sa postez incet, incet sa-mi pun pozele in ordine. O sa incep cu schemele care se cunosc de unde sunt cine le-a simulat, cine le-a modificat. cine le-a imbunatatit (toata lumea) etc.


bottom of page